Naar de inhoud Naar het menu

Keti Koti 1 juli - Freedom telefonisch niet bereikbaar

Foto van Keti Koti in het Oosterpark in Amsterdam
By Unknown author - http://www.publicdomainpictures.net/

Op 1 juli tijdens Keti Koti herdenken we in Suriname, Nederland en de voormalig Nederlandse Antillen het slavernijverleden en vieren we de afschaffing hiervan. Keti Koti betekent in het Sranantongo ‘verbroken ketenen’. Op 1 juli 1863 werd door Nederland bij wet de slavernij afgeschaft in Suriname en de voormalige Nederlandse Antillen. Wel werden mensen wettelijk gedwongen om daarna nog tien jaar lang op de plantages te blijven werken, tot 1873 dus. Bij Freedom willen we iedereen de mogelijkheid geven deze belangrijke dag in de Nederlandse geschiedenis te herdenken en vieren. Vandaar dat we op deze dag telefonisch niet bereikbaar zijn. 

Vrijheid en bevrijding

Freedom hecht veel waarde aan veiligheid, privacy en vrijheid online. We zetten ons dagelijks in voor een veilig en vrij internet voor iedereen. Deze kernwaarden voeren we ook door binnen onze organisatie en manier van werken. Keti Koti, een dag die in het teken staat van het doorbreken van ketenen, van vrijheid en bevrijding, kunnen we dan ook niet ongemerkt voorbij laten gaan. 

Storingen en urgente vragen

Ervaar je een urgente storing of heb je ons echt nodig op 1 juli? Neem dan contact op via helpdesk@freedomnet.nl Achterwacht is geregeld. Kan je vraag nog even wachten? Bel of mail ons dan maandag 4 juli. We hopen op jullie begrip voor de verminderde bereikbaarheid. Uiteraard zullen degenen die wel aanwezig zijn je vraag zo spoedig mogelijk behandelen.