Naar de inhoud Naar het menu

Nieuwsbrief 36

nieuws/211025-ledenavond.png

1. Nieuw: Freedom Mail

Freedom biedt nu ook als los pakket 'Freedom Mail' aan! Zo mail je veilig vanaf en naar beveiligde servers. Bovendien ben jij niet alleen voorzien van meekijkvrije mail, maar ook jouw huisgenoten of gezinsleden, dankzij de 4 extra mailboxen. Handig! Daarnaast kun je bij dit pakket ook nog één domeinnaam registreren (of meer domeinnamen aanschaffen). Lees meer...

2. Uitnodiging Freedom Ledenavond

In korte tijd is het Freedom gelukt een internetprovider neer te zetten die internet, tv en bellen biedt én als “Beste Alles-in-1 provider” werd getest door de Consumentenbond in april afgelopen jaar. Maar we zijn er nog niet, Freedom was toe aan de tweede fase en had geld nodig om verder te kunnen groeien. Vandaar dat we in juni een crowdfunding organiseerden. Wederom bleek dat we een hele trouwe achterban hebben, want het maximale bedrag van 4 miljoen werd al binnen 2,5 week opgehaald. Een aantal plannen is inmiddels bewerkstelligd, denk aan onze nieuwe diensten webhosting en Freedom mail, maar ook hebben we interne tooling gebouwd waardoor het verhuizen van een verbinding veel soepeler verloopt en sluiten we steeds meer glasvezelnetwerken aan.

Freedom vindt het nu tijd om samen met jullie, onze trouwe achterban, terug te kijken en vooruit te blikken! Dat doen we op 10 november 2021 op de Freedom ledenavond. Je kunt hier online aan deelnemen of live aanwezig zijn in het Veur Theater. Voor de live deelname is slechts een aantal kaarten beschikbaar, wees er snel bij, want op is op! Lees meer en meld je aan...

3. Achter de schermen

Freedom Internet neemt privacy écht serieus. Zo vragen wij bijvoorbeeld wanneer je (internet)abonnee wordt van Freedom, alleen om de noodzakelijke informatie. Heb je een vraag over je abonnement? Dan checken wij eerst of jij het echt bent, voor we iets aan je doorgeven over of aanpassen aan het abonnement. En wanneer we vermoeden dat er onjuist met persoonsgegevens wordt omgegaan, dan duiken wij daar verder in.

Onze privacy officer onderzocht zodoende een vaak als voorbeeld gebruikt telefoonnummer. Want is dit telefoonnummer in gebruik door iemand en daarmee dus een persoonsgegeven? Lees meer...

4. Freedom Community bestaat 1 jaar!

Hieperdepiep hoera! De Freedom Community bestaat alweer 1 jaar. Dagelijks worden er door abonnees van Freedom kennis en ervaring gedeeld over internet, TV en bellen. Uiteraard is er hier ook ruimte voor de maatschappelijke initiatieven die we steunen, waaronder privacy gerelateerde onderwerpen.

Wil je toegang tot de Community? Registreer je dan met je @freedom.nl mailadres. Je kunt zelf een naam/alias kiezen. 

5. Uitbreiding glasvezelgebieden

Het aansluiten van zoveel mogelijk glasvezelnetwerken, is een van de speerpunten voor Freedom. Met het aansluiten van Fiber Operator zijn er weer veel adressen (namelijk 180.000) toegevoegd in diverse gebieden. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee! Doe de postcodecheck om te kijken of we nu ook bij jou een glasvezelinternetabonnement leveren. 

6. Privacyverklaring Freedom

Wanneer we een aanpassing doen in de privacyverklaring dan zullen we dat altijd melden. Bij deze willen we jullie daarom graag informeren over de aangepaste privacyverklaring. Bekijk deze pagina voor de laatste wijziging.

Met vriendelijke groet,

Team Freedom